O parte a romanilor cred…

In luna ianuarie 2013 emisiunea TV  din data de 12 ale lunii a Marilenei Rotaru de pe TVR1, ‘Ora Regelui’,  se incheia cu o fraza care suna astfel: “Vesti bune: Sala Tronului, aflata acum in renovare, va fi gata la inceputul lunii mai; va ganditi la ce ma gandesc si eu, nu-i asa?“ La acel moment, am fost usor surprinsa si, recunosc, si usor sceptica (am comentat aici).

In luna martie 2013, urmarind blogul istoricului Diana Mandache, am aflat (si reluat) vestea desfasurarii in Bucuresti, la 21 martie 2013, a celei de a 3-a dezbateri din seria „Monarhia constitutionala – un proiect legitim pentru Romania” a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei (link aici).

Ieri, Principele Radu al Romaniei – pe blogul sau, anunta despre intrunirea, la Sinaia, la Castelul Peles, a Primului Congres al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, care a avut loc in perioada 20-21 aprilie 2013. La emisiunea ‘Ora Regelui’ de azi de pe TVR1, am putut viziona inregistrari ale intrunirii, din care am inserat mai sus, cateva fotografii. O parte semnificativa a romanilor cred ca o inima a Romaniei a ramas la Sinaia. O parte semnificativa a Romanilor vor revenirea la Constitutia Romaniei din 1923. O parte semnificativa a romanilor, cred!

2 comentarii (+add yours?)

  1. gabrielamihaitadavid
    mai 04, 2013 @ 14:12:47

    Doamne ajuta !!!

    Răspunde

  2. Trackback: Sambata Mare | albastru de...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: