Interesanta mutare politica de azi

Nu sunt nici analist politic si nici simpatizant al vreunei grupari politice, insa – ca cetatean – observ azi prima mutare politica semnificativa, ce imi atrage atentia dupa multa vreme!

Primarul Sibiului, profesorul Klaus Johannis, iese din sfera sa de actiune unde in ani buni si-a format echipe competitive si un serios renume pozitiv si face pasul catre o zona de „tavaleala” in care este greu sa iti pastrezi echilibrul.    Mi-e greu sa cred ca mutarea nu este una foarte importanta – pentru Romania, insa, cum spuneam, sunt prea mica sa o inteleg acum.

Sibiul a crescut semnificativ in ultmii ani – de cand Johannis a intrat in primaria orasului, insa orasul „a crescut” in ritmul decentei si normalitatii cu care, din pacate Romania nu mai este obisnuita. Sibiul a crescut  in ani buni, incet si sigur,  si am fost si sunt martorul-cetatean ca acest lucru s-a intamplat sub ochii nostri zi-de-zi  si ca aceasta se datoreaza in foarte mare masura primarului Klaus Johannis.  Este omul care apare la evenimente (de orice natura) numai cand este absoluta nevoie, este omul care si-a pastrat in mod admirabil un mod original de a conduce si de a interactiona, avand un succes pe care extrem de putini l-au repurtat in ultimul deceniu – ca oameni ai administratiei locale ori ca politicieni in aceasta tara.

Sa asteptam sa vedem de ce a facut acest pas; este, cu siguranta, unul care a fost necesar!

2 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: Vremea cand din nou se despart apele peste Romania… | anomismia
  2. Trackback: Un candidat la presedintie, despre el insusi: o autobiografie Klaus Johannis | anomismia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: