Parintele Andrei Coroian – predica filmata in primavara lui 2012, la Manastirea Nicula

Parintele arhimandrit Andrei Coroian a fost – pana in luna mai 2012, staretul Manastirii Nicula din jud. Cluj. Multi enoriasi ori pelerini l-au indragit mult, unii de la prima intalnire-audiere, altii in timp, legandu-se cu radacini adanci de cuvantul sau harismatic, de forta expresiei prin care transmite(a) credinta. Ma numar printre ei…

Am avut bucuria sa descopar, prin cele cateva postari ale mele de pe acest blog – avand ca subiect persoana Parintelui Andrei, cat de mult este cautat si dorit, cat de multi si staruitori sunt cei care se intreaba unde este astazi, cum poate fi gasit ori cum poate fi audiat, si numai de la distanta – prin mijloacele noastre electronice… (Parintele este, din mai 2012, la Catedrala Episcopala “Sf. Nicolae” din Deva – am scris despre parintele: aici,  aici,  aici  si aici.)

Filmarile cu Parintele sunt rarisime, insa am avut sansa ca o cititoare si interlocutoare de pe blog, si ea o fiica ascultatoare a cuvantului Parintelui Andrei, sa fie atat de buna si sa impartaseasca, prin mine si prin acest blog, o filmare a unei predici a Parintelui Andrei Coroian, din primavara lui 2012, cand inca se mai afla la Manastirea Nicula.  Pentru postarea ei pe Internet (youtube), am primit binecuvantarea Parintelui si altruismul iubitor al autoarei filmarii, careia ii multumesc si aici, inca o data! Sunt sigura ca multi se vor bucura sa il vada si sa il auda pe Parintele Andrei Coroian:

3 comentarii (+add yours?)

 1. razvan
  feb. 14, 2013 @ 17:05:02

  multumesc mult

  Răspunde

 2. rodica iuliana pop
  apr. 29, 2013 @ 23:49:45

  Mare e Dumnezeu intru Sfintii Lui!

  Răspunde

 3. Trackback: Parintele Andrei Coroian ne calauzeste: o noua carte… | anomismia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: