Mi-a placut!…

Este vorba despre o reteta. Nu de bucate, ci de viata. Am gasit atata inspiratie, experienta si originalitate in aceasta retea, incat am simtit nevoia sa dau de veste despre ea si eu, celor care trec pe-aici… Neaparat! Este vorba de „Tiramisu”. Pentru cei ce cunosc gustul acestui desert, vreau sa le spun ca cel la care voi face trimitere mai jos este DE DEPARTE cu mult mai grozav decat cel pe care il putem servi cu lingurita vreodata. Nu-i deci un Tiramisu clasic, este un Tiramisu pentru corzi de inima si arcus de gand. 

Reteta acestui Tiramisu neconventional este scrisa si recomandata de un medic psihiatru, specializat inclusiv in problemele cuplului, pe care l-am cunoscut doar din blogul sau, pur intamplator. Citesc adesea postarile domniei-sale, si pretuiesc omul si medicul deopotriva, pentru ceea ce este, inspira si transmite! Cred ca putini medici din Romania, inclusiv sau mai ales – psihiatri, pot spune ca au gasit si un astfel de mod  de a respecta  juramantul lui Hippocrate – ce cuprinde îndatoririle morale ale unui medic în exercitarea profesiunii sale.

Deci: TIRAMISU – dr. Dan Ghenea: AICI!

Un comentariu (+add yours?)

  1. Dan Ghenea
    mart. 28, 2012 @ 00:20:14

    Multumesc mult pentru aprecieri. Eu cred totusi ca suntem destul de multi cei care incercam sa ne respectam angajamentele. Eu, cel putin, stiu ca le datorez multe multor indrumatori.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: